Vi behöver bli fler!

Fler som delar vår passion för bilar och som vill vara en del av vårt härliga team. Vi söker därför en Rekonditionerare, en Servicerådgivare samt en Tekniker. Varmt välkommen med din ansökan! Umeå Van Service började som ett passionsprojekt för VD Ingemar Micaelsson för över 30 år sedan. Denna passion lever kvar idag och delas av de 32 anställda. Nu annonserar vi efter personer som kan dela detta med oss och hjälpa Umeå Van Service att nå nya höjder av kvalité.

 

Rekonditionerare

Gillar du att putsa så lacken blänker, känner stolthet över en väl rengjord bil och har professionell erfarenhet av rekonditionering? Då har du din chans nu! Vi behöver nämligen stärka upp vårt team med en Rekonditionerare.

Läs mer och ansök här.

 

Servicerådgivare

Vi välkomnar nu nästa Servicerådgivare till Umeå Van Service och vår Autoexperten-certifierade serviceverkstad för reparationer, underhåll, däckservice, ombyggnad av fordon, skadeverkstad och glasmästeri plus Norrlands mest kompletta reservdelslager för amerikanska fordon.

Läs mer och ansök här.

Tekniker

I vår serviceverkstad är vi ett härligt team på 20 personer och här arbetar de bästa som branschen kan erbjuda – dessutom är de i grund och botten bilentusiaster allihop. Nu finns en möjlighet att bli en del av teamet.

Läs mer och ansök här.

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.