Bilsäljare sökes

Är du en person som brinner för försäljning och är intresserad av bilbranschen? Då har vi möjligheten för dig här! Vi behöver stärka upp vårt team med en Säljare.

Du hanterar hela säljprocessen samt även annonser, fotograferar bilar och administration kring detta. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bilar på Umeå Van Service kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi söker dig som:

Har branschkännedom eller erfarenhet inom försäljning. Vi som arbetar på Umeå Van Service jobbar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service tillsammans med din kompetens om bilar. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig.

Du är även bekväm med att arbeta utanför anläggningen med kundbesök, kundevent, och  bilutställning på företag.

Vi vill att detta passar in på dig:

  • du brinner för att sälja och skapa bilaffärer
  • du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo.
  • du har en hög arbetsmoral.
  • du är positiv och omtänksam
  • du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs.
  • du har förmågan att lyssna på kunden och sätta sig in i kundens behov
  • du har B-körkort.

För att våra kunder ska känna att de valt rätt bil är det bra om du som säljare har grundläggande och bred kunskap om bilmärken och dess modeller

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett stabilt familjeföretag i andra generationen. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! 

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av det framgångsrika och inspirerande teamet hos oss på Umeå Van Service? Skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då tjänsten tillsätts så fort vi hittat den rätta! Sista ansökningsdag är fredag den 5/6

Skicka in din ansökan till Elin Jonsson Försäljningschef elin@vanservice.se 090-70 65 34