z-Andreas Berg

[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0px 40px 20px 40px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”” animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Åker 130 mil för bra service

Andreas Berg är lantbrukare och entreprenör i Villie utanför Trelleborg i Skåne. Han fick höra av en byggfirma i grannbyn en halv mil bort, att de köpt sin andra bil av Umeå Van Service. De berömde bilfirman i Umeå så mycket, så när det var dags att byta bil valde även Andreas att vända sig dit.

I mars 2005 köpte han en Chevrolet 2500 HD med en Duramax dieselmotor.
– Umeå Van Service säljer ju rätt många sådana och har fin service, så det känns tryggt. Dessutom är de trevliga och glada när vi kommer upp – det är inga ledsamheter, säger Andreas. En gång om året försöker jag nu åka upp och serva Chevan. Jag sköter visserligen alla servicar själv också ,men i och med att de sålt och servat så många liknande modeller, så vet de ju precis vad de ska titta efter. Om det är något fel som dyker upp kan jag ringa och fråga. Sedan är det ju lite semesterrunda också när vi kör upp dit. De brukar exempelvis hjälpa till med att fixa lite skoteråkning och annat kul när vi kommer upp.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]