z-Ingemar Bjöörn

[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0px 40px 20px 40px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”” animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Produkterna i första hand

På frågan om varför Bjöörns Maskin är kund hos Umeå Van Service, svarar ägaren och VD:n Ingermar Bjöörn utan tvekan;

– För att de har de bästa produkterna! Det är helt avgörande för mig, upptäcker jag sedan att även servicen är bra, blir jag också kvar som kund. Umeå Van Service har motsvarat alla mina krav på den punkten. Kan de inte serva bilarna på en gång, om så krävs, får jag alltid låna en demobil. Det är aldrig några problem.

Hur skön som helst!

– Det bästa med de här Isuzu pickuperna är att de är så trevliga att köra. Det är inga som helst problem att exempelvis köra till Kiruna tur och retur för ett jobb. Den är hur skön som helst, intygar Björn.

Bjöörns Maskin är ett av norrlands ledande schakt- och transportföretag med säte i Umeå. Kirunagruvan är ett av entrepenadfilmans största kunder. Företaget har varit verksamt sedan 1993 och har idag ca 60 anställda.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]