z-Stefan Gunnarsson

[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0px 40px 20px 40px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”” animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Det känns som det är ett allmänt känt faktum att Umeå Van Service är en av de absolut bästa när det gäller Chevrolet, som är min bruksbil i företaget

Berättar pianisten och musikern Stefan Gunnarsson, känd från bland annat ”Så ska det låta”.

– Bara själva namnet talar ett rätt tydligt språk – Umeå ”Van” Service! Därför är jag också kund hos dem.

Det verkar kanske lite rörigt att man vänder sig 30 mil bort för att serva sin arbetshäst, men det var egentligen en ren slump att jag blev kund hos dem, jag hade riktigt missflyt och fick ett växellådshaveri efter ett turnéavslut med det sista giget i Umeå. Efter bara någon mil på E4:an norrut, på vägen hem till Boden, blev jag stående vid sidan av vägen. Men så tänkte jag va´bra, jag är ju i närheten av Umeå.

”Ryktet säger att de är bäst!”

Umeå Van Service är ett företag som jag hört talas om och kanske borde vänt mig till tidigare, det hade bara inte blivit av. Jag fixar en hyrbuss och bärgning, sedan vänder jag mig till dem så får de hjälpa mig med det här.

Första kontakten med Umeå Van Service var så positiv att jag sedan dess alltid väljer att låta dem serva min bil. Jag har ännu inte köpt någon bil hos de. Än så länge sköter de enbart servicen på min Cheva Van. Som turnéfordon tycker jag att den är fantastisk, det är nästan lite av religiösa dimensioner och traditioner kanske jag också ska säga.

Jag var väl bara 19år när jag turnerade runt landet för första gången i en Cheva Van, det var långt innan jag själv hade körkort. Sedan dess har jag åkt runt landet väldigt mycket i just det bilmärket. För min del är valet av turnéfordon helt givet – Chevrolet Van.

I fortsättningen får jag väl även köpa bilen hos Umeå Van Service.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]