z-Sune Sjödin

[fusion_builder_container backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”0px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”#ffffff” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”0px 40px 20px 40px” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”” animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Sune Sjödin är en av Umeå Van Services allra trognaste kunder

– Eftersom det bara är Umeå Van Service som säljer de här bilarna så har jag inget annat att välja på, svarar Sune Sjödin, med ett lurigt Zlatan-leende, på frågan om varför han köper och servar sina bilar på Umeå Van Service.

Sune åker just nu en Chevrolet Silverado Pickup hybrid för el och bensin.

– Jag var tidigare ISO14001- certifierad och var faktiskt det första enmansföretaget som var det. Nu agerar jag istället utifrån miljömålen utan att ha själva certifikatet. Därför valde jag Silveradon. Det är en jädrans bra bil. Jag försöker byta vart tredje år och hade en Chevrolet Avalanche tidigare. Men då jag inte hittade något som var bättre behöll jag den bilen i fem år. När den här hybridmodellen kom tänkte jag – Jag provar väl den då, och den funkar faktiskt riktigt bra, det måste jag säga.

Sune Sjödin driver företaget IT-El i Västerbotten, som installerar fiberkabel för bredband, installerar och monterar videokonferensutrustningar och projektorer för bild och ljud. Han behöver därför en fylhjulsdriven bil som han kan transportera material med.

– Jag har bilen som arbetsredskap men kör ändå+ inte mer än ciska 3 500 mil per år. Jag jobbar överallt med alla möjliga jobb – för det mesta inom Umeåregionen.
Eftersom Silveradon är fyrhjulsdriven så brakar det ibland ut i skogen också när något ska installeras i ett kabelskåp någonstans.

Sune tillhör Umeå Van Service´s allra trognaste kunder. Ända sedan mitten av 90-talet har han handlat sina och hustruns bilar där.

– Ja det har väl blivit ett tiotal bilar vid det här laget, Berättar han. Jag har inget ont att säga om Umeå Van Service. Jag tycker att de är riktigt bra.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]