Alfa Romeo logotyp

En komplett serviceverkstad

Umeå Van Service har en komplett serviceverkstad. Här utförs alla typer av reparationer och service på såväl Opel, Cadillac, Corvette, Chevy Trucks, Chrysler, Jeep, Dodge, Lancia, Fiat personbil, Fiat Transport, Fiat Husbil, Isuzu och Ford. Verkstadsdelen tar hand om allt som vården av ett fordon kräver – service, reparationer, glas-, däck- och skadearbeten samt rekonditionering.

Hos oss kan du alltid förvänta dig att vi har tillgång till de senaste uppdateringarna gällande motorelektronik och programvara till din bil samt utbildad personal för alla våra märken.

I grund och botten är vi bilentusiaster allihop!

På vårkanten kryper bilentusiasterna fram ur vinteridet med sina hobbybilar och husbilar som vi servar inför sommaren. Umeå Van Service är egentligen så breda som en verkstad kan bli. Det är lite av ett motto hos oss, att ta hand om hela kakan med service och underhåll enligt kundens önskemål. Dessutom är vi ett härligt team på 20 personer som jobbar på verkstaden. Här arbetar de bästa som branschen kan erbjuda – dessutom är de i grund och botten bilentusiaster allihop. Det är kanske största anledningen till att våra kunder är så nöjda. Många av dem har varit med ända sedan starten 1987.

Bokningsförfrågan

Sekretesspolicy

15 + 14 =

Ersättningsbil

Behöver du ersättningsbil vid service?

Tala om det redan vid tidsbokningen så ombesörjer vi att hyrbil finns på plats när du kommer och lämnar din bil.

Pris från 449 kr

R

Skadeverkstad

I vår fullständigt utrustade verkstad klarar vi att ta hand om alla typer av skadereparationer efter krockar eller andra skador – även glasmästeri med rutbyten ingår i vårt serviceutbud.
R

Gummiverkstad

Vi hjälper dig med punkteringar samt skräddarsyr kombinationer av lösa däck och fälgar som du hittar i vårt stora lager. vi utför även 4-hjulsinställningar.
R

Finansiering

Med Umeå Van Service kreditkort, som vi har i samarbete med Handelsbanken Finans, kan du dela upp kostnaden på räntefria avbetalningar.