Alfa Romeo logotyp

Finansiering

Umeå Van Service har avtal med ett flertal olika finansbolag – Santander, DNB och GMAC  – så vi kan skräddarsy olika typer av finansiering på ett sätt som passar de flesta företag och privatpersoner. För de som har kontrakt med LeasePlan, AutoPlan mfl. finns det också färdiga avtal.

Billån för privatpersoner

Billån är det enklaste sättet att finansiera sitt bilköp med. Du lånar upp till 80 % av bilens pris och som kontantinsats kan du oftast använda din inbytesbil. Lånetider är 12-72 månader. Gör du en avbetalning med restskuld amorterar du ner lånet till restskulden. Med låneskydd och räntegaranti är ett billån en trygg finansiering av bilen.

Billån för företag

Du väljer mellan traditionell avbetalning och avbetalning med restskuld. Med traditionell avbetalning amorterar du hela skulden under kontraktstiden. Gör du en avbetalning med restskuld amorterar du ned lånet till restskulden. Restskulden betalas vid lånets sista betalningstillfälle.

Billeasing

Som företagare är billeasing ett bra sätt att finansiera bilköpet. Leasingtiden kan varieras, men vanligast är 24-36 månader. Leasingavgiften betalas månadsvis i förskott och 50 % av momsen får lyftas om det är en personbil eller täckt kaross. Om det är en pickup eller tungregistrerat fordon får du lyfta hela momskostnaden. Val av löptid och restvärde kan anpassas till ditt företag.