Alfa Romeo logotyp

Umeå Van Service

Umeå Van Service AB

Rälsvägen 8 • 901 32 UMEÅ
Telefon: 090 – 12 04 20
info@vanservice.se

Ingemar Micaelsson

Grundaren av Umeå Van Service var företagaren Ingemar Micaelsson som tyvärr omkom i en snöskoterolycka den 16 april 2020. Han blev 57 år och efterlämnade hustrun Catrin och barnen Elin, Fredrik och William. Ingemar har lämnat ett stort tomrum efter sig både privat och i affärsverksamheten.

Ingemar involverade hustrun Catrin i alla väsentliga beslut i företagandet och tanken var att båda skulle få ett friare liv då dottern Elin tillsammans med två ledande personer i verksamheten från årsskiftet 2019-2020 övertog ägandet.

Det var för Ingemar självklart att några ur den personligt utvalda och kompetenta personalen skulle ta över, och menade att den starka tillväxten var en produkt av de anställdas gemensamma kraft.

Ingemars egen expertkompetens låg framför allt inom import av amerikanska bilar och dess krångliga regler gällande tullar, momsfrågor, valutarörelser, avtalsfrågor och liknande. Anpassning av sådana bilar till kundens specifika behov är en av företagets viktigaste delar.

Trots intensivt arbetande hann Ingemar tillsammans med Catrin ha ett harmoniskt familjeliv både hemma i Sörfors, i stugan i Hemavan och under årliga resor till värmen.

Ingemar är saknad och sörjd men i positivt minne bevarad!

Elin Jonsson fd. Micaelsson
VD

Tel: 090-70 65 34
elin@vanservice.se