Alfa Romeo logotyp

Isuzu D-max CNG

Konvertera till biogas.

Till alla nya Isuzu-pickuper erbjuds CNG-paketet som tillval. Det är en komplett konvertering som gör det möjligt för dig att tanka och köra på biogas tillsammans med konventionell diesel eller HVO100. Genom att kombinera biogas med HVO100 kan du köra helt fossilfritt (med en pickup som är registrerad som ett miljöfordon.)

CNG-paketet kostar 49.900:- exkl. moms oavsett modell och utrustning.

isuzu-dmax-cng

CNG-modeller

DOUBLE CAB

isuzu_d-max_double-cab_xrx_white

EXTENDED CAB

isuzu_d-max_extended-cab_xrl_white

SINGLE CAB

isuzu_d-max_extended-cab_xrl_white

Vanliga frågor om CNG

Vad är CNG?

CNG (Compressed Natural Gas) är komprimerad metangas. Biogas (förnybart) eller naturgas (fossilt) är båda metan. Oftast får du en blandning av dessa när du tankar.

Vad blir skatten när bilen är konverterad?

För en Double Cab, Automat med CNG-paketet blir vägtrafikskatten 1.306 kr/år.

Måste jag tanka CNG?

Nej, det är valfritt. Bilen går lika bra på enbart diesel/HVO100 som på en blandning av biogas och diesel/HVO100.

Ändras serviceintervallerna?

Nej. Serviceintervallerna är samma som för en icke konverterad bil.

Går konverteringen att göra i efterhand?

Nej. Tyvärr inte. Konverteringen kan endast göras i samband med nybeställning av bilar från och med den 31/5, 2022. CNG-paketet kostar 49.900:- exkl. moms, oavsett modell och utrustning.

Vad kostar tillvalet CNG?

CNG-paketet kostar 49.900:- exkl. moms, oavsett modell och utrustning.

Vad händer med skatten efter tre år?

En CNG-konverterad bil får varken bonus eller malus. Därför är skatten på bilen densamma år 1-3 som den blir år 4 och framåt.

Intresseanmälan

Sekretesspolicy

15 + 7 =

KAPACITET UTÖVER DET NORMALA

Nya Isuzu D-Max ger dig kapacitet utöver det normala. 3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen. Dessutom har D-Max begåvats med spärrbar differential i bakaxeln och den elektriska inkopplingen av fyrhjulsdriften sker på mindre än 1 sekund. Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

MER SÄKERHET

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden. Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans, för att nämna några av säkerhetssystemen. Alla är standard i nya D-Max. Nya D-Max är dessutom först i klassen med att klara 5 stjärnor i senaste Euro NCAP.

MER STYRKA

Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. De största skivbromsarna och de kraftigaste drivaxlarna är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

MER KOMFORT

Den nya fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med en helt ny interiör, 2-zons klimatanläggning och progressiv elektrisk servostyrning.